Fer niet in eerste Oranje-selectie De Boer: "Een teleurstelling"

2 oktober 2020, 16:53

Leroy Fer is door bondscoach Frank de Boer niet goed genoeg bevonden om opgenomen te worden in de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van Feyenoord spreekt van een teleurstelling, zeker ook omdat hij de laatste keren dicht tegen speelminuten in Oranje aan zat.

De middenvelder is er zodoende niet bij tegen Mexico, Bosnië en Herzegovina en Italië. "Dat is een teleurstelling, want je wilt altijd geselecteerd worden. Maar nu kan ik mij wel focussen op de geboorte van mijn dochter", blijft hij positief in gesprek met RTV Rijnmond. Tot dusver speelde Fer elf interlands, waarin hij één keer scoorde.

Fer, die met Feyenoord zondag tegen Willem II speelt, heeft uiteraard de Europa League-loting meekregen. Hij zag dat zijn ploeg gekoppeld werd aan CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC. "Het is een mooie loting. Van Wolfsberger AC weet ik niet veel, maar Dinamo Zagreb en CSKA Moskou zijn sterke tegenstanders. Twaalf jaar geleden verloor ik met Feyenoord in Moskou door twee doelpunten van Vagner Love. We willen overwinteren en dat is best realistisch."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen