AZ in loodzware poule: "We achten ons niet kansloos"

2 oktober 2020, 16:52

Voor AZ rolden er vrijdag zware tegenstanders uit de koker bij de loting voor de Europa League. Napoli, Real Sociedad en HNK Rijeka zullen namelijk de tegenstanders zijn in de groepsfase van het Europese toernooi. Arne Slot is ondanks de zware tegenstanders wel positief.

"We vinden het heel mooi dat we tegen een Italiaanse en een Spaanse ploeg spelen", zegt Slot tegen NH Sport. "Napoli is een heel mooie tegenstander en na Manchester United van vorig jaar is het nu weer heel gaaf dat we bij een club als Napoli in de poule zitten. We kunnen ons meten met een club die normaal gesproken in de Champions League actief is."

Napoli is een topteam in Italië en Real Sociedad is een meer dan serieuze formatie uit La Liga. "Maar wij vinden van onszelf dat we ook een heel hoog niveau kunnen halen", vervolgt Slot. "Dat zullen we ook moeten halen tegen deze tegenstanders. Het is niet dat we ons bij voorbaat kansloos achten, omdat er twee clubs uit zulke sterke competities bij ons in de groep zitten. Wij hebben vorig jaar thuis tegen Manchester United aangetoond dat we competitief aan hen waren. Dat moeten we nu weer gaan doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen