Koopmeiners trots op uitverkiezing: "Werd er beetje stil van"

2 oktober 2020, 15:54

Hij zat al een paar keer bij de voorselectie van het Nederlands elftal, maar Teun Koopmeiners werd nog niet definitief opgeroepen. Daar kwam vrijdag verandering in. In de eerste definitieve selectie van bondscoach Frank de Boer was plek voor de AZ-captain. "Het voelt fantastisch."

Koopmeiners is één van de 25 spelers die zich maandag in Zeist meldt. "Ik werd er een beetje stil van toen ik het hoorde. Het is voor iedere jongen een jongensdroom om ooit dat shirt te mogen aantrekken. Dat ik nu definitief word opgeroepen en er een week bij mag zijn, dat is… wauw", zegt hij tegen NH Nieuws.

"Dat ik nu op deze leeftijd (Koopmeiners is 22 jaar, red.) al ben opgeroepen, maakt het wel bijzonder. Ik ga er enorm van genieten", aldus Koopmeiners, die veel reacties heeft gekregen. "Ik heb contact gehad met mijn ouders, opa en vriendin. Zij reageerden allemaal hartstikke bijzonder, een mooi moment."

Loting

AZ werd vrijdagmiddag tijdens de loting voor de groepsfase van de Europa League gekoppeld aan Napoli, Real Sociedad en HNK Rijeka. "Het is een mooie, maar pittige poule. Zeker Napoli is een mooie, Champions League-waardige tegenstander. Real Sociedad wordt een flinke kluif."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen