PSV laat Bruma op huurbasis naar Olympiakos gaan

2 oktober 2020, 15:21

PSV neemt een paar dagen voor het sluiten van de zomerse transfermarkt afscheid van Bruma, zo schrijft het Eindhovens Dagblad vrijdagmiddag. De 25-jarige Portugese aanvaller reist vrijdag af naar Griekenland om zijn huurtransfer naar Olympiakos Piraeus af te ronden.

Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Catio Baldé aan bovengenoemd dagblad. In de huurovereenkomst wordt een optie tot koop opgenomen. De Grieken zijn niet verplicht om aan het einde van het seizoen die optie te lichten. Donderdag werd al duidelijk dat de kampioen van Griekenland vergaande belangstelling had voor Bruma. 

PSV nam Bruma een jaar geleden voor liefst twaalf miljoen euro over van RB Leipzig, maar de hoge verwachtingen heeft hij in Eindhoven niet kunnen waarmaken. Onder Mark van Bommel en Ernest Faber werd hij geen vaste waarde. In de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen kreeg hij een nieuwe kans van Roger Schmidt, maar die greep hij niet.

Het is vooralsnog niet duidelijk of PSV voornemens is de transfermarkt op te gaan om een vervanger voor BRuma aan te trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen