Heracles Almelo haalt extra keeper, nieuwe spits Almere City FC

2 oktober 2020, 14:24

Heracles Almelo gaat zich versterken met een extra keeper. De club heeft stagiair Daniel Mesenhöler een contract voor de rest van dit seizoen aangeboden. Hoewel hij als vierde keuze fungeert voorlopig, willen ze toch extra zekerheid in de A-selectie, óók met het oog op het coronavirus en de blessure van eerste keuze Janis Blaswich.

Dat vertelt Frank Wormuth tegenover TC/Tubantia. "Stel: Blaswich is geblesseerd en Brouwer wordt positief getest, dan hebben we nog maar één doelman over", legt Wormuth de keuze voor het binnenhalen van Mesenhöler – die officieel nog wel gepresenteerd moet worden uit. De Duitse sluitpost stond tot vorig seizoen onder contract bij Viktoria Köln.  

Aanwinst Almere City FC

Verder heeft de verrassende nummer twee van de Eerste Divisie nog een aanwinst gepresenteerd vrijdag. Elias Sörensen (21) komt op huurbasis over van Newcastle United en wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van de Engelse grootmacht. De Deen kan uit de voeten als spits en moet Ole Tobiasen meer opties geven voorin.

"Elias is een spits die als aanspeelpunt kan fungeren, maar ook een speler die goed uit de voeten kan met ruimte achter de verdediging van de tegenstander", aldus technisch manager Teun Jacobs. "Hij heeft de nodige ervaring opgedaan in Newcastle United O23 – waar hij veelvuldig scoorde – en als Deens jeugdinternational. Daarmee is Elias een goede aanvulling op de spelers die we al hebben."

Nieuwe speler FC Volendam

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen