Schenk (27) volgt Rayhi naar Al Batin uit Saudi-Arabië

Schenk (27) volgt Rayhi naar Al Batin uit Saudi-Arabië

1 oktober 2020 – Xandro Schenk (27) volgt Mohamed Rayhi in zijn gang naar Al Batin. De club uit Saudi-Arabië haalt na de aanvaller van Sparta Rotterdam ook de verdediger van FC Twente binnen. De club uit Enschede heeft hij donderdagavond officieel verlaten en als de medische keuring geen problemen aan het licht brengt, vertrekt hij naar het Midden-Oosten.

Dat heeft FC Twente vermeld op het clubkanaal. "Ik heb uiteraard een dubbel gevoel bij het vertrek, we zijn goed begonnen en ik heb tot nu toe alles gespeeld. Soms komt er echter iets op je pad, waarvan je denkt 'Waarom niet?' Ik wilde nog graag een keer naar het buitenland en dan is dit een mooie mogelijkheid, het is ook een avontuur", aldus Schenk. "Ik sluit direct na het weekend al aan bij de nieuwe ploeg. Ik dank de club en de supporters voor de paar fijne jaren in Twente."

Er wordt geen vervanger gehaald voor de voetballer die in 2018 overkwam van Go Ahead Eagles. Met Kik Pierie en Dario Dumic hebben de Tukkers de back-ups namelik al in huis, beide kunnen namelijk als linkercentrale verdediger uit de voeten. Op die positie speelde Schenk ook bij FC Twente. Eerder vandaag werd ook de overstap van Rayhi officieel

gerelateerd