'Blessure Jørgensen erger dan gedacht: weken buitenspel'

1 oktober 2020, 19:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Slecht nieuws voor Feyenoord: aanvaller Nicolai Jørgensen blijkt toch langer uit de roulatie te liggen dan op voorhand gedacht. De Deense spits leek komend weekend tegen Willem II alweer inzetbaar voor trainer Dick Advocaat, na een lichte spierblessure. Nader onderzoek heeft aangetoond dat hij toch een tijdje buitenspel staat, mogelijk zelfs tot na de interlandbreak.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Jørgensen stond afgelopen weekend aanvankelijk wel in de basisopstelling van coach Advocaat, maar haakte in de warming-up tegen ADO Den Haag af met een lichte kwetsuur. Eerder in de week leek het erop dat hij komend weekend gewoon weer inzetbaar zou zijn, maar dat blijkt dus toch niet het geval.

Dat is een flinke aderlating voor Feyenoord, want diens vervanger Robert Bozeník scoorde een forse onvoldoende in De Kuip tegen ADO Den Haag. Veel meer smaken heeft Advocaat bovendien niet voor de spitspositie, waardoor Bozeník vermoedelijk opnieuw de kans krijgt. Jørgensen is ook voor na de interlandperiode een twijfelgeval: hij kampt met een spierblessure.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen