'FC Twente moet vrezen voor vertrek van Schenk'

1 oktober 2020, 16:29

FC Twente moet mogelijk vrezen voor een vertrek van Xandro Schenk. De verdediger staat in de belangstelling van minimaal één buitenlandse club. Mocht de linksbenige achterhoedespeler inderdaad verkassen, wordt er door technisch directeur Jan Streuer geen vervanger meer gehaald, omdat er met Kik Pierie en Dario Dumic al back-ups in huis zijn. 

Dat schrijft TC/Tubantia althans. "Er is serieuze interesse vanuit het buitenland voor hem", bevestigt Streuer tegenover het regionale dagblad de interesse voor Schenk. Afgelopen zomer was er al belangstelling vanuit Cyprus, maar toen kwam het niet tot een overgang. Het is onbekend welke club er momenteel belangstelling heeft.

Verder hoopten de Tukkers lang op de komst van Jurgen Ekkelenkamp, maar door zijn naam staat vrijwel zeker een streep. "Er hebben zich grote clubs voor hem gemeld, waar wij niet tegenop kunnen", aldus Streuer over de kansen van de Ajax-middenvelder. Daardoor heeft FC Twente de blik gericht op een andere aanvallende middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen