Doorbraak in transfersoap De Rooij lijkt aanstaande

Doorbraak in transfersoap De Rooij lijkt aanstaande

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 oktober 2020 – De soap rond Kaj de Rooij lijkt tot een einde te komen. NAC Breda en FC Eindhoven naderen een akkoord over de transfer van de negentienjarige aanvaller, zo valt te lezen in de donderdageditie van BN De Stem. Algemeen directeur Mattijs Manders (NAC) en technisch manager Marc Scheepers (Eindhoven) voerden woensdag een 'constructief gesprek'.

NAC Breda jaagt al enige tijd op de handtekening van De Rooij en deed meerdere pogingen om hem los te weken bij FC Eindhoven. Het laatste bod van de club uit Breda bedroeg volgens bovengenoemd dagblad drie ton plus een promotiebonus van één ton. De Eindhovenaren hielden lang vast aan een vraagprijs van zeven ton, maar zouden nu genoegen nemen met vijf ton.

Met de transferdeadline in zicht, komen de clubs in de onderhandelingen tot elkaar. "Alle partijen hebben de intentie om eruit te komen. Dat betekent dat iedereen een beetje moet bewegen. Wij willen heel graag. En zij ook, denk ik. Allebei moeten we er een goed gevoel aan overhouden. We hebben elkaar wat huiswerk meegeven en leggen dat onder het kussen. Verder kan ik er niks over zeggen", aldus Manders.

gerelateerd