Dest krijgt rugnummer 2 en wordt vrijdag gepresenteerd bij Barça

1 oktober 2020, 07:42

Het is een kwestie van tijd voordat de transfer van Sergiño Dest naar FC Barcelona helemaal wordt afgerond. De Ajax-back werd woensdag medisch gekeurd en kreeg daarna het shirt van zijn nieuwe club overhandigd. Daarop prijkte achterop het rugnummer waarmee Dest bij Barça zal spelen: 2.

Uit het rugnummer dat Dest krijgt, spreekt volgens De Telegraaf veel vertrouwen. Tot voor kort speelde Nélson Semedo met 2 achterop zijn shirt. Hij maakte onlangs voor minimaal dertig miljoen euro de overstap naar Wolverhampton Wanderers. Door bonussen kan de transfersom nog met eens tien miljoen euro oplopen. Dest wordt door Barça aangetrokken als vervanger van Semedo.

Dest vloog dinsdag naar Barcelona en werd een dag later medisch gekeurd. De keuring bestond uit twee delen: het eerste deel in Camp Nou en het tweede deel in Barcelona Center. Daarna stond een afspraak met Ronald Koeman op de planning, maar die ging niet door omdat de Nederlandse trainer met de selectie in een zogeheten coronabubbel zit. Donderdag traint Dest voor het eerst (individueel) bij zijn nieuwe club, vrijdag wordt hij gepresenteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen