Roestig Real Madrid worstelt zich naar overwinning op Valladolid

30 september 2020, 23:29

Met hangen en wurgen heeft Real Madrid woensdagavond gewonnen van Real Valladolid. Na het eerdere gelijkspel tegen Real Sociedad en de overwinning op Real Betis werd er vanavond gezegevierd tegen Real Valladolid. Gemakkelijk ging het echter niet: 1-0.

Bij Real waren Eden Hazard en Toni Kroos door blessures niet beschikbaar voor Zinedine Zidane. Dat kwam het spel van de titelhouder niet ten goede, want Real zag er bij vlagen erg kwetsbaar uit. Aanvallend was het te traag en in verdedigend opzicht werden er grote ruimtes weggegeven. Typerend was een moment in de eerste helft waarbij Shon Weissman een vrije doortocht werd geboden, maar hij schoot slap in en verschalkte Thibaut Courtois zodoende niet. Het was zeker niet de enige goede kans die Valladolid kreeg in de wedstrijd.

Die ploeg had het vizier echter niet op scherp staan. Real ook niet echt, maar had aan één moment genoeg om de drie punten veilig te stellen. In de 65ste minuut kon Vinicius Junior afwerken na gepruts in de vijandelijke defensie. De Braziliaan had in de slotfase nog een keer moeten scoren, maar faalde oog in oog met de keeper. Real kreeg meer kansen, onder meer via Casemiro die de lat raakte, maar oogde vooral nog niet in vorm.

Toch staat de teller na drie duels nu op zeven punten. Valladolid staat na vier duels op twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen