Van de Beek wint simpel van Veltman, Man City ook door

30 september 2020, 22:43   Bijgewerkt: 1 oktober 2020, 00:06

Donny van de Beek en Joël Veltman waren woensdagavond basisspelers tijdens het League Cup-duel tussen Brighton & Hove Albion en Manchester United. De bezoekers waren een behoorlijk maatje te groot en stoten door naar de kwartfinales van het tweede bekertoernooi van Engeland: 0-3.

Van de Beek speelde een prima wedstrijd en dat gold ook voor Juan Mata. Hij was de man die Scott McTominay bediende en die kopte prima raak. De 0-2 viel pas in de slotfase en bij die goal speelde Van de Beek een belangrijke rol. Met een subtiel hakje lanceerde de Nederlander Mata, die rustig bleef en de bal keurig in de hoek duwde. Een rake vrije trap van Paul Pogba zorgde ervoor dat de score uiteindelijk nog hoger uitviel: 0-3. Zowel Van de Beek als Veltman stond negentig minuten lang op het veld.

Manchester City heeft geen kind aan Burnley

Zonder al te veel problemen heeft Manchester City de kwartfinales van de League Cup bereikt. In de competitie verloor het afgelopen weekend pijnlijk met 2-5 van Leicester City, maar die nare nasmaak is inmiddels weggespoeld door de grootmacht. Dankzij goals van Raheem Sterling (2) en Ferran Torres werd er met 0-3 gewonnen bij competitiegenoot Burnley. Torres, overgekomen van Valencia, maakte zodoende zijn eerste goal voor de Engelse club. Nathan Aké kwam als invaller in het veld bij de titelhouder van de League Cup.

Overige uitslagen:

Everton - West Ham United 4-1

Newport County - Newcastle United 1-1 (Newcastle wint na penalty's)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen