Inter vermorzelt Benevento, Zoet valt uit maar wint wel

30 september 2020, 20:03   Bijgewerkt: 30 september 2020, 20:08

De seizoensstart van Internazionale in dit Serie A-jaar is bijzonder goed te noemen. De ploeg van Antonio Conte begon het seizoen met een 4-3 zege op Fiorentina en heeft ook woensdag de drie punten gepakt. Dat gebeurde op overtuigende en doelpuntrijke wijze bij Benevento: 2-5.

Bij Inter stonden nieuwelingen Aleksandar Kolarov, Achraf Hakimi en Arturo Vidal in de basis. De ploeg begon geweldig aan de wedstrijd tegen de promovendus door al binnen de minuut de 0-1 te maken. Romelu Lukaku was het eindstation van een goede aanval waarin Hakimi een grote rol speelde. De Marokkaan was vanavond ouderwets op dreef op de rechterflank. Hij scoorde zelf ook in de eerste helft, net als Roberto Gagliardini en nogmaals Lukaku. Het zorgde voor een 1-4 ruststand, omdat ook Gianluca Caprari nog trefzeker was geweest. In de tweede helft deed Inter het rustiger aan, maar scoorde het via invaller Lautaro Martinez wel nog een keer. Caprari maakte namens de promovendus ook nog een doelpunt: 2-5.

Zoet valt geblesseerd uit

Spezia heeft de eerste drie punten van het seizoen gepakt door met 0-2 te winnen bij Udinese. Beide goals kwamen op naam van de Bulgaarse spits Andrey Galabinov. Jeroen Zoet stond in de basis, maar viel in de tweede helft uit met een liesblessure. Het schoot erin nadat hij een bal wegtrapte. De keeper werd in de 64ste minuut gewisseld en zag zijn ploeggenoten vervolgens de zege over de streep trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen