Rosario blij met Zahavi: "De kwaliteit spat eraf bij hem"

30 september 2020, 19:16

Eran Zahavi kan donderdag zijn debuut gaan maken voor PSV, dat in de voorronde van de Europa League tegen Rosenborg BK gaat spelen. De Israëlische spits is speelgerechtigd voor die wedstrijd en kan dus zijn opwachting gaan maken. Pablo Rosario is enthousiast over de speler.

De 23-jarige Rosario schoof woensdag aan voor de persconferentie, samen met trainer Roger Schmidt. Hij is enthousiast voer de spits. "De kwaliteit spat er vanaf bij hem. Het is gewoon een hele goede spits.. Het is heel goed dat hij erbij is gekomen, ik kan niet wachten om hem in actie te zien", sprak Rosario volgens het Eindhovens Dagblad.

PSV is terug in Noorwegen, waar het vorig seizoen nog met 1-4 zegevierde tegen Rosenborg. Met nog een keer zo'n resultaat zou PSV zich nu plaatsen voor het hoofdtoernooi. "Dit is een heel andere wedstrijd: het is erop of eronder. Dat brengt wel extra druk met zich mee, maar de groep is er klaar voor", zegt Rosario, die vooralsnog alles speelde onder Schmidt. "De trainer bepaalt wie speelt, wij zullen er als team altijd alles aan doen om te winnen. En de trainer zet die andere jongens er niet voor niets in, zij trainen net zo hard en weten ook wat er gevraagd wordt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen