Olympique Lyon bevestigt komst van middenvelder Paquetá

Olympique Lyon bevestigt komst van middenvelder Paquetá

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 september 2020 – Het is Olympique Lyon gelukt om een nieuwe middenvelder te contracteren. De club van Memphis Depay gaat aan de haal met Lucas Paquetá, die wordt overgenomen van AC Milan. De Braziliaan (op archiefbeeld) heeft woensdag een krabbel gezet onder een contract in Frankrijk.

De 23-jarige Braziliaan werd in 2019 met hoge verwachtingen gepresenteerd bij AC Milan, maar kon die daar niet waarmaken. De aanvallende middenvelder verkast daardoor nu naar Frankrijk, waar Lyon een bedrag rond de twintig miljoen euro voor hem heeft betaald. Het lijkt erop dat Lyon met de komst van de aanvallende middenvelder alvast voorsorteert op eventuele transfers van Memphis Depay, Houssem Aouar en Jeff Reine-Adélaïde. Dat drietal wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek uit Lyon.

Paquetá kwam vorig seizoen tot 24 optredens in de competitie voor AC Milan, waarin hij niet één keer scoorde. Toch is er vertrouwen genoeg bij Lyon, dat hem een vijfjarig contract heeft laten tekenen.

Reacties

gerelateerd