Spits Van Hooijdonk hakt knoop door en blijft bij NAC

30 september 2020, 19:46

Sydney van Hooijdonk heeft de knoop doorgehakt. De spits overwoog een vertrek bij NAC Breda en zaaide daarmee behoorlijk wat twijfel, maar heeft besloten toch in Brabant te blijven. De koploper van de Eerste Divisie bevestigt dat Van Hooijdonk het seizoen zal afmaken in Breda.

Zijn contract bij NAC loopt aan het einde van dit seizoen af. Beide partijen hebben de intentie naar elkaar uitgesproken om een samenwerking voor een langere periode aan te gaan, de gesprekken hierover worden in de aankomende periode hervat. Volgens Van Hooijdonk is het moment nog niet aangebroken om weg te gaan bij de club. ''Het is nog veel te vroeg voor een afscheid. We gaan samen strijden voor promotie. Deze club hoort bij mij. Ik ben erbij!", zegt hij via de officiële kanalen.

Van Hooijdonk zat geregeld op de bank onder nieuwe trainer Maurice Steijn en baalde daar behoorlijk van. Er kwamen vervolgens aanbiedingen uit het binnen- en buitenland binnen voor de 20-jarige spits, die daar eerst goed over wilde nadenken voor hij de knoop doorhakte. Dat heeft hij nu dus alsnog gedaan met een langer verblijf als resultaat. Hij staat dit seizoen al op vier goals in de Eerste Divisie. Vorig seizoen maakte hij er zes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen