Willem II plukt Romeny op huurbasis weg bij NEC

Willem II plukt Romeny op huurbasis weg bij NEC

30 september 2020 – De overstap van Ole Romeny naar Willem II is in kannen en kruiken. De twintigjarige aanvaller wordt door de Eredivisie-club tot het einde van het seizoen gehuurd van NEC en heeft tevens een optie tot koop bedongen.Romeny maakte in januari 2018 zijn debuut voor NEC en speelde sindsdien 64 wedstrijden voor de club, waarin hij tien keer scoorde. Nu krijgt hij de kans om zich in de Eredivisie verder te ontplooien. "Willem II heeft een speelstijl die mij erg aanspreekt. Aanvallend en verzorgd voetbal. Ik wil zoveel mogelijk minuten maken en laten zien wat ik kan. Ik heb er zin in", zegt hij op de website van zijn nieuwe club.

Algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC denkt dat Romeny er goed aan doet om het elders te proberen. "We hebben de afgelopen periode veel en lange gesprekken gevoerd met Ole en zijn management in het kader van zijn ontwikkeling. Hierin hebben we samen een bewuste keuze gemaakt door hem in een andere omgeving die volgende stap in zijn ontwikkeling te laten zetten. Wij denken dat Willem II een club is waar hij zich, gezien zijn kwaliteiten, verder kan ontplooien. Soms geeft een andere omgeving je net dat extra zetje in de rug en we hopen dat dit ook voor Ole geldt."

Dit seizoen stond hij in alle vijf de competitieduels aan de aftrap, maar trof hij nog geen doel namens NEC, waar hij nog een doorlopend contract heeft tot en met 2022

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 30 oktober 2020

  2. donderdag 29 oktober 2020