KNVB zet door corona streep door alle oefeninterlands jeugd

30 september 2020, 16:06

De KNVB heeft een besluit genomen over alle geplande oefeninterlands en stages voor de nationale jeugdteams in 2020. De bond heeft woensdag laten weten dat die allemaal geschrapt zullen worden vanwege de coronaproblematiek.

Dit geldt voor Spelers/Mannen onder 14 tot en met onder 20 en Speelsters/Vrouwen onder 17 tot en met onder 23. Al in oktober stonden er veel duels op het programma, maar die zullen dus geen doorgang meer vinden. Bij de jongens/mannen betreft het de oefenwedstrijden van Oranje onder 17 tegen Duitsland (maandag 12 oktober), Oranje onder 18 tegen Frankrijk (vrijdag 9 oktober en zondag 11 oktober) en Oranje onder 19 tegen Duitsland (donderdag 12 november) en België (zondag 15 november).

Bij de speelsters/vrouwen betreft het de duels van Oranje onder 17 met Frankrijk (woensdag 9 december en vrijdag 11 december), Oranje onder 19 tegen Denemarken (vrijdag 23 oktober en maandag 26 oktober) en Duitsland (zaterdag 28 november en dinsdag 1 december) en Oranje onder 20 tegen Frankrijk (donderdag 26 november en zondag 29 november).

Ook de stages die georganiseerd werden vanuit de KNVB, gaan niet meer door. 'Als de situatie rondom corona snel verandert en de overheidsmaatregelen worden afgeschaald, wordt bekeken of voor een aantal jeugdteams in november en/of december toch nog activiteiten kan worden ingepland', meldt de KNVB.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen