'Klaassen heeft zelf een voorkeur voor transfer naar Ajax'

30 september 2020, 15:46

Als het aan Davy Klaassen ligt, stapt hij op korte termijn over naar Ajax. De middenvelder van Werder Bremen wordt nadrukkelijk in verband gebracht met zijn oude werkgever en heeft aangegeven dat hij graag de stap wil maken. Dat meldt Kicker.

Beide clubs zijn in onderhandeling over een transfersom, die naar verluidt ergens rond de twaalf miljoen euro moet liggen. Vanwege financiële problemen is Werder niet in staat om al op voorhand een transfer niet door te laten gaan. De club is, als het goede bedrag op tafel komt, bereid om een speler te verkopen.

?Chef sport Clemens Fritz gaf dinsdag al aan dat Klaassen met de leiding heeft gesproken over zijn toekomst. Naar verluidt heeft hij daar aangeven wel naar Ajax te willen vertrekken. "De huidige status is voor ons hetzelfde als Frank Baumann een paar weken geleden zei: niemand is onverkoopbaar bij ons. Maar wij als club willen niet op elk gerucht ingaan", zei Fritz. "We weten natuurlijk hoe belangrijk Davy is, maar aan de andere kant staat er natuurlijk ook dat we zaken moeten doen, we moeten even kijken. We zijn met Davy in gesprek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen