Enorme pechvogel Hazard loopt wéér spierblessure op

Enorme pechvogel Hazard loopt wéér spierblessure op

30 september 2020 – Eden Hazard heeft opnieuw een vervelende blessure opgelopen. De Belg was pas net op de weg terug van zijn vorige kwetsuur, maar heeft alweer de volgende spierblessure opgelopen. Zodoende valt de buitenspeler van de ene in de andere teleurstelling in dienst van Real Madrid.Dat heeft De Koninklijke laten weten via de officiële kanalen. De club spreekt van een spierblessure, die hem vermoedelijk opnieuw drie tot vier weken uit de roulatie houdt. Zodoende is de kans groot dat hij over een maand nog steeds zijn eerste minuten van dit La Liga-seizoen moet gaan maken namens de formatie van Zinedine Zidane, die eerder nog aangaf dat Hazard juist voor een luxeprobleem zou gaan zorgen bij zijn selectie.

"Het is nu al moeilijk genoeg om een opstelling te maken. Ik ben heel erg blij met mijn huidige selectie. Nog meer spelers halen is dan ook niet nodig", sprak de Franse coach, die daarom geen extra spelers wilde hebben, mede door de terugkeer van Hazard. Daar gaat voorlopig een streep doorheen.

Bovendien mist Hazard ook nog eens de duels om de Nations League met België. Sinds zijn transfer naar Real Madrid, dat meer dan honderd miljoen euro voor hem betaalde aan Chelsea, kwam hij door de vele blessures slechts 22 officiële duels in actie, waarin hij eenmaal scoorde en zeven assists gaf. Het is zeker al zijn zevende blessure als Galactico

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 1 november 2020

  2. zaterdag 31 oktober 2020