Southampton volgt Veerman, nog niet voor deze zomer

Southampton volgt Veerman, nog niet voor deze zomer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 september 2020 – Joey Veerman vertrekt deze zomer vermoedelijk niet naar Southampton. Piet Buter, werkzaam als scout voor de Engelse club, weet dat The Saints de aanvoerder van sc Heerenveen wel in het vizier heeft, maar nog niet per se voor deze transferwindow. "Aan de bal is hij Premier League-waardig, maar zonder bal moet hij nog een aantal stapjes maken."

Dat vertelt hij tegenover NH Nieuws. "Als ik het moet inschatten en er flesje wijn op zet, dan zeg ik 'nee'. Dat gaat deze transferperiode niet gebeuren. Misschien in januari of later", aldus Buter, die weet dat Veerman wel op het lijstje staat. "Het zou dom zijn om een jongen van 21 met die kwaliteiten niet te volgen, dan zitten we te slapen. Het is een spelbepaler met een geweldige techniek. Hij heeft heel goed spelinzicht, een mooie pass en neemt alle corners en vrije trappen. Een interessante speler."

Wel was de club heel ver met een middenvelder die in de Eredivisie speelt komend seizoen: PSV-aanwinst Ibrahim Sangaré. "Maar tot onze grote verbazing heeft hij gekozen voor PSV", aldus Buter over de controlerende middenvelder. Southampton dacht al rond te zijn met de kersverse aanwinst van de Eindhovenaren.

Lees ook'Southampton geïnteresseerd in Veerman, nog geen bod gedaan'

Reacties

gerelateerd