Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lukebakio kan vier jaar na Congo-debuut hetzelfde doen bij België

Lukebakio kan vier jaar na Congo-debuut hetzelfde doen bij België

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 september 2020 – Dodi Lukebakio is opgenomen in de 33-koppige selectie van België. De spits van Hertha BSC kan daarmee zijn debuut maken voor De Rode Duivels, nadat hij eerder besloot een switch naar de Belgen te maken. Opvallend, want vier jaar geleden kwam Lukebakio al in actie tijdens een interland voor Congo.

Op negentienjarige leeftijd diende de Congolees-Belgische spits het Afrikaanse land tijdens een oefeninterland tegen Kenia. Een jaar later behoorde hij tot de selectie van België onder 21 tijdens het jeugd-EK, waar hij een basisplaats had. Omdat hij alleen in vriendschappelijk verband in actie kwam voor Congo, was hij vrij om alsnog voor België te kiezen.

Daardoor staat zijn naam tussen grootheden als Eden Hazard, Kevin de Bruyne en Toby Alderweireld. José Mourinho waarschuwde de Belgische bondscoach Roberto Martinez om voorzichtig te doen met Alderweireld. "Ik hoop dat de bondscoaches om de spelers geven en dat ze hen beschermen, want de spelers van Tottenham Hotspur hebben deze week ongelooflijk veel minuten gemaakt. Het kan erg gevaarlijk zijn ze zoveel te belasten", sprak hij op de persconferentie. België maakt zich op voor een drieluik tegen Ivoorkust, Engeland en IJsland.


Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd