Zahavi debuteert in PSV-selectie voor Europees duel

30 september 2020, 11:33

Eran Zahavi zit bij de selectie van PSV die is afgereisd naar Rosenborg, waar de Eindhovenaren op een plek in de groepsfase van de Europa League azen. De Israëlische spits kan morgenavond zijn debuut maken in de hoofdmacht. Zahavi is speelgerechtigd en moet PSV aan een zege op de Noorse club helpen.

Zahavi verruilde vorige week Guangzhou R&F, waar Giovanni van Bronckhorst aan het roer staat, voor de ploeg van Roger Schmidt. De 33-jarige goalgetter is de gewenste versterking voor PSV, dat eerder spits Sam Lammers naar Atalanta zag verkassen. Zahavi moet de jeugdige PSV-voorhoede aan doelpunten en ervaring gaan helpen. Ook de nieuwe derde doelman, Vincent Müller, stapte vanochtend in het vliegtuig richting Noorwegen.

Met de komst van Zahavi heeft Schmidt volop keuze in zijn voorhoede. Spits Donyell Malen lijkt zeker van een basisplaats en Cody Gakpo presteert ijzersterk in de eerste weken van het nieuwe seizoen. Ook supertalent Noni Madueke, Bruma en Joël Piroe behoren tot het aanvallende keurkorps van de Duitse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen