'Willem II wil voor sluiten van transfermarkt nog verdediger'

30 september 2020, 08:11

Willem II wil zich in deze transferwindow nog verzekeren van een extra centrale verdediger. Mede door wat blessures zitten de Tilburgers momenteel wat krap achterin. Ook wordt de poort op voorhand niet gesloten voor buitenkansjes, die in het slot van de transferwindow vaak op de markt beschikbaar komen.

Dat schrijft het Brabants Dagblad althans. Afgelopen weekend stond bijvoorbeeld debutant Jop van den Avert in de basis op bezoek bij FC Emmen. Sowieso kregen veel spelers uit het O21-team van Willem II de laatste maanden de kans om mee te trainen om ervaring op te doen, door alle blessures achterin bij Willem II.

Desondanks gaat het geen geld over de balk smijten. 'Willem II doet, ook al beschikt het over een flink eigen vermogen, alleen wat hoogst noodzakelijk is', schrijft de ochtendkrant. Daarbij gaat het bij voorkeur om een linksbenige centrale verdediger. Verder sluit het zelf de ogen niet voor een buitenkansje op de transfermarkt, op de manier waarop Mike Trésor Ndayishimiye werd binnengehaald vorig jaar, en hoopt het vurig de smaakmakers aan boord te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen