Van Stee: kleine kans vertrek Harroui, geen akkoord Rayhi

Van Stee: kleine kans vertrek Harroui, geen akkoord Rayhi

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 september 2020 – Sparta Rotterdam's Henk van Stee verwacht niet dat Abdou Harroui nog naar FC Groningen vertrekt in deze transferwindow. Daarvoor is het verschil tussen vraag en aanbod simpelweg te groot, verwacht de technisch directeur. Ook over Mohamed Rayhi is vooralsnog geen akkoord bereikt. "Om tot een deal te komen, moeten alle drie de partijen tevreden zijn. Voor ons geldt dat wij nog niet blij zijn."

Dat vertelt Van Stee tegenover De Telegraaf over de mogelijke uitgaande transfers van Sparta Rotterdam, waar de laatste dagen veel over te doen is. "Wat betreft Harroui acht ik die niet groot", zegt Van Stee degevraagd over de transferkansen. "Tussen hetgeen FC Groningen biedt en wij vragen is een groot verschil en sowieso loopt zijn contract nog twee jaar door. De situatie van Rayhi, die naar Saoedi-Arabië kan, is anders, doordat hij een clausule in zijn contract heeft."

Lees ookSparta stuurt Rayhi naar huis: "Hij was te emotioneel"

Toch wil de geïnteresseerde club Al Batin, nog niet het gevraagde bedrag op tafel leggen. "Het gaat er allemaal over hoeveel geld de speler daar kan verdienen, maar misschien mogen we er als Sparta dan ook een klein bedragje aan overhouden?", vraagt Van Stee zich af. "Het zijn twee belangrijke spelers voor ons, dus die raken we in dit stadium van het seizoen liever niet kwijt."

Met nul punten en nul doelpunten in de eerste drie duels, is de start van het seizoen namelijk nog niet zoals gewenst. "Als Harroui en Rayhi blijven, dan heeft Sparta niet de financiële middelen om nog een speler te halen", legt Van Stee uit. "Wij blijven rustig. Het is een feit dat we een bizar zwaar openingsprogramma hebben, zwaarder dan welke andere club ook."

Reacties

gerelateerd