Gisteren gemist: Zahavi inzetbaar, Klaiber op weg naar Ajax

30 september 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 29 september.

Liverpool-aanwinst Thiago test positief op coronavirus

Liverpool kan voorlopig geen beroep doen op Thiago Alcantara. De middenvelder van de Engelse kampioen ontbrak de afgelopen dagen al op het trainingsveld bij zijn club en dat was niet zonder reden. Hij is namelijk besmet met het coronavirus.

Ajax noteert over afgelopen jaar winst van 20,7 miljoen

Ajax heeft dinsdagavond de jaarcijfers bekendgemaakt. Als gevolg van transferwinst is de nettowinst uitgevallen op 20,7 miljoen euro, zo laten de Amsterdammers weten. De netto omzet is wel flink gedaald.

Opsteker PSV: Zahavi kan spelen tegen Rosenborg

Een opsteker voor PSV richting het Europa League-duel met Rosenborg BK. Daar kunnen de Eindhovenaren de laatste stap zetten richting het hoofdtoernooi van de Europa League en wat dat betreft is het goed nieuws dat Eran Zahavi inzetbaar is. Volgens het Eindhovens Dagblad is de club erin geslaagd om hem speelgerechtigd te krijgen.

Tottenham neemt penalty's beter en schakelt Chelsea uit

Omdat Tottenham Hotspur donderdag in de Europa League-voorronde moet uitkomen, stelde José Mourinho dinsdag een B-team op tegen Chelsea in de achtste finale van de League Cup. Dat pakte prima uit, want de thuisploeg zegevierde na strafschoppen nadat er na negentig minuten een 1-1 stand op het bord stond.

'Ajax bereikt akkoord met FC Utrecht over transfer van Klaiber'

Ajax gaat vermoedelijk snel zaken doen op de transfermarkt. De club heeft een bod neergelegd bij Werder Bremen voor Davy Klaassen en is ook hard bezig om Sean Klaiber aan te trekken. Volgens het Algemeen Dagblad hebben de Amsterdammers een akkoord bereikt met FC Utrecht over de transfersom.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen