Roda geeft zege in doelpuntrijk duel uit handen

Roda geeft zege in doelpuntrijk duel uit handen

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 september 2020 – Roda JC heeft dinsdag nagelaten om in Eindhoven met de overwinning van het veld te stappen. De Limburgers pakten op bezoek bij FC Eindhoven na een vroege achterstand een 1-3 voorsprong, maar gaven het in extremis alsnog weg. Er werd afgefloten bij een 3-3 stand. Er was vanavond overigens geen publiek aanwezig.

Het venijn zat hem tijdens de wedstrijd vooral in het begin van het duel. Eindhoven nam via Hugo Botermans al snel de leiding, maar dat bleek juist als motivatie te werken voor Roda. De Limburgers werden sterken en schoten in een tijdsbestek van iets meer dan tien minuten drie ballen tegen de touwen. Patrick Pflücke en Roland Alberg (2) namen de goals voor hun rekening.

Door de comfortabele 1-3 voorsprong leek Roda af te stevenen op een overwinning, maar in de slotfase ging het toch nog mis. Dat riep de ploeg over zichzelf af door via Kaj de Rooij de 2-3 tegen te krijgen en daardoor steeds verder achteruit te lopen. Dat werd Roda in de absolute slotfase fataal. Iker Pozo was het goudhaantje aan de kant van Eindhoven: 3-3.

Eindhoven is bezig aan een aardig seizoen en staat zevende. Roda staat vierde met tien punten en is eveneens dus erg sterk bezig.

gerelateerd