Hazard voor eerste keer dit seizoen in selectie Real Madrid

Hazard voor eerste keer dit seizoen in selectie Real Madrid

29 september 2020 – Voor het eerst dit seizoen prijkt de naam van Eden Hazard in de wedstrijdselectie van Real Madrid. De Belgische aanvaller was door fysieke malheur nog niet inzetbaar in de eerste twee speelronden, maar kan woensdagavond wel meedoen tegen Real Valladolid. Dat heeft Zinedine Zidane laten weten.
De Franse trainer gaf dinsdag op de persconferentie aan waarom Hazard tot dusver nog niet heeft meegedaan in dit seizoen. "Eden wil heel graag spelen, maar had te maken met een stevig probleem aan zijn enkel. Het seizoen is nog lang en hij wil er zo snel mogelijk opnieuw bij zijn. Hij doet goed mee met de groep, maar we weten dat hij nog niet veel heeft getraind de laatste weken. We zullen dus nog even moeten afwachten." Als Hazard woensdag niet in actie kan komen, is de kans groot dat hij komend weekend tegen Levante wel inzetbaar zal zijn.

Het is voor de 29-jarige Belg zaak dat hij meer gaat imponeren dan vorig seizoen in zijn eerste jaar in Spanje. Toen kwam hij ondanks hoge verwachtingen niet verder dan één doelpunt in La Liga.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 30 oktober 2020

  2. donderdag 29 oktober 2020