'Verjongingskuur ADO Den Haag nog niet afgerond'

29 september 2020, 11:33

De verjongingskuur van ADO Den Haag zit er voorlopig vermoedelijk nog niet op. In navolging van onder andere Aaron Meijers, Erik Falkenburg, Lex Immers en Tom Beugelsdijk zouden ook Danny Bakker en Michiel Kramer nog mogen vertrekken uit de Hofstad.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Daarmee zou de revolutie onder Martin Jol compleet zijn. Kramer droeg dit seizoen nog de aanvoerdersband bij ADO, maar zat tegen Feyenoord op de bank. Bakker kwam nog helemaal niet in actie dit seizoen bij ADO Den Haag, waardoor hij mag verkassen. Het vertrek van het duo, zou geld moeten opleveren voor de komst van nog een aantal nieuwe spelers.

Trainer Aleksandar Rankovic zou volgens het medium nog graag een centrale verdediger toevoegen aan zijn selectie. Als Kramer vertrekt, dan moet er ook nog een ander type spits bij, omdat Jonas Arweiler – gehuurd van FC Utrecht – hetzelfde type is als Kramer. Eerder was Luc Castaignos in beeld voor die nog te onstane vacature. Mogelijk vertrekt er dus nog meer routine bij ADO Den Haag.

GRATIS: Win FIFA 2021 de Ultimate Edition

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen