Bergkamp wil aan de slag: "Begin er steeds meer aan te denken"

29 september 2020, 11:33

Het begint weer te kriebelen bij Dennis Bergkamp. De voormalig aanvaller vertrok in december 2017 in Ajax en bivakkeerde daarna in de luwte. Hij heeft na enkele jaren op de achtergrond nu wel weer zin om terug te keren in de voetballerij. De 51-jarige oud-aanvaller wil echter wel werken in een rol die perfect bij hem zou passen.

"Ik zoek momenteel niet actief naar een baan in het voetbal, maar ik begin er wel steeds meer aan te denken om terug te keren op het trainingsveld. Dat vind ik namelijk het leukst", zegt Bergkamp tegen de BBC. "Wat ik ook ga doen, ik word geen hoofdtrainer. Dat is niet mijn ambitie omdat ik houd van mijn vrijheid. Ik wil ook tijd doorbrengen met mijn familie en een leven buiten het voetbal hebben", zegt Bergkamp, die ook laat weten dat een rol als spitsentrainer niet echt iets voor hem zou zijn.

Wat een optie zou kunnen zijn voor hem, is een rol in het overhevelen van talenten naar de hoogste team van een club. "Maar ik zou niet willen werken, alleen om iets te doen te hebben. Ik houd van een uitdaging en om verantwoordelijk te zijn voor het laten doorstromen van spelers."

GRATIS: Win FIFA 2021 de Ultimate Edition

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen