Spoorboekje: Dest rondt transfer af, Man United tegen Veltman

Spoorboekje: Dest rondt transfer af, Man United tegen Veltman

30 september 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 30 september.Nieuws

Medische keuring Dest
Sergino Dest zette dinsdagavond voet op Spaanse bodem, waar de speler van Ajax zijn transfer naar FC Barcelona moet gaan afronden. Vandaag zal hij de medische keuring ondergaan, waarna er volgens getekend kan gaan worden.

Wedstrijden

SS Lazio – Atalanta Bergamo (20.45 uur)
SS Lazio en Atalanta Bergamo waren vorig seizoen een van de verrassingen van de Serie A en wonnen ook hun eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. Daarom is het treffen vanavond bijzonder interessant: welke van beide blijft zonder puntverlies? 

Huesca – Atlético Madrid (19.00 uur)
Gaan we de eerste basisplaats zien van spits Luis Suárez? De Uruguayaanse spits kende een droomdebuut met twee doelpunten en assist als invaller, waardoor ze in Madrid niet kunnen wachten om hem vanaf de aftrap te zien. Het gepromoveerde Huesca maakte tot dusver wel een hele degelijke indruk, met een gelijkspel tegen Valencia en Villarreal. Kunnen ze ook Suárez en Atlético in toom houden?

Brighton & Hove Albion – Manchester United (20.45 uur)
Welke Nederlanders zien we vanavond aan de aftrap bij dit League Cup-duel? Joël Veltman en Donny van de Beek staan na hun overstap vanaf Ajax niet vaak in de basis bij hun nieuwe clubs en afgelopen weekend - toen beide teams elkaar ook al troffen in een zeer spectaculair duel - was er ook geen plek voor Davy Pröpper. Wie zien we ditmaal wel in actie én krijgen we een vergelijkbaar spektakel? 

Voetbal op tv

18.00 uur: Benvento – Internazionale, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A
19.00 uur: Huesca – Atlético Madrid, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in La Liga
20.30 uur: Bayern München – Borussia Dortmund, ZDF, live verslag van het duel om de Duitse Supercup
20.45 uur: SS Lazio – Atalanta, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A
21.00 uur: PAOK Saloniki – FK Krasnodar, Ziggo Sport docu,  live verslag van het duel in de voorronde van de CL 21.30 uur: Real Madrid – Real Valladolid, Ziggo Sport, live verslag van het duel in La Liga
23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

  

Meer nieuws

  1. zondag 1 november 2020

  2. zaterdag 31 oktober 2020