'Southampton geïnteresseerd in Veerman, nog geen bod gedaan'

'Southampton geïnteresseerd in Veerman, nog geen bod gedaan'

29 september 2020 – SC Heereveen moet mogelijk vrezen voor het vertrek van Joey Veerman (21). De absolute smaakmaker van de Friezen staat in de belangstelling van Southampton, dat de middenvelder al langere tijd volgt. The Saints overwegen vlak voor het sluiten van de transfermarkt serieus werk te gaan maken van de transfer.Dat schrijft De Telegraaf althans, eerder kwamen ook het Algemeen Dagblad en Voetbal International al met het bericht waardoor de interesse meer dan serieus lijkt. Een officieel bod is er volgens de ochtendkrant nog niet uitgebracht op de uitblinkers in de eerste duels van sc Heerenveen, maar nadat Ibrahim Sangaré voor PSV koos, zou Southamtpon wel op zoek zijn naar een andere middenvelder. Veerman, die dus al langer wordt gevolgd, staat daarbij serieus hoog op het lijstje.

Heerenveen zal niet zonder slag of stoot meewerken aan een vertrek van Veerman, te meer omdat ze zijn contract recent hebben verlengd tot en met de zomer van 2024. Volgens het De Telegraaf zou de middenvelder zelf wel open staan voor een stap naar de Premier League, mits het volledige plaatje klopt voor de geboren Volendammer, die dit jaar ook de aanvoerdersband draagt in het Abe Lenstra Stadion.

Mocht de transfer rondkomen, dan wordt Veerman de tweede speler die Heerenveen deze zomer voor veel geld verkocht. Eerder deze transferperiode maakte Chidera Ejuke voor twaalf miljoen euro de overstap naar CSKA Moskou.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 1 november 2020

  2. zaterdag 31 oktober 2020