Gisteren gemist: Ajax wil toeslaan, Liverpool verslaat Arsenal

Gisteren gemist: Ajax wil toeslaan, Liverpool verslaat Arsenal

29 september 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 28 september.'Ajax is niet klaar op transfermarkt en mikt op Klaassen en Klaiber'
Ajax hoopt voor het sluiten van de zomerse transfermarkt nog twee spelers aan de selectie toe te voegen, zo meldt De Telegraaf. De Amsterdammers richten hun pijlen op Davy Klaassen (Werder Bremen) en Sean Klaiber (FC Utrecht). Hoewel Ajax in beide gevallen nog geen bod heeft uitgebracht, zijn Werder Bremen en FC Utrecht wel officieel op de hoogte gesteld van de interesse.

Liverpool neemt revanche op Arsenal en blijft foutloos
Liverpool heeft maandag ook de derde wedstrijd in de Premier League gewonnen door Arsenal met 3-1 te verslaan. De kampioen van Engeland leek even in de problemen te komen toen Alexandre Lacazette halverwege de eerste helft de bezoekers op voorsprong zette, maar stelde snel orde op zaken en boekte uiteindelijk een verdiende overwinning. Door de zege behoudt Liverpool de perfecte score.

FC Groningen verkoopt Hrustic aan Eintracht Frankfurt
FC Groningen heeft maandagavond het vertrek van Ajdin Hrustic naar Eintracht Frankfurt bevestigd. De 24-jarige middenvelder maakt voor een onbekend bedrag de overstap naar de Duitse club. Met zijn transfer keert Hrustic terug naar het land waar hij opgroeide.

Komende weken geen publiek welkom bij wedstrijden
Minister-president Mark Rutte heeft maandagavond op een persconferentie bekendgemaakt dat er strengere maatregelen worden genomen om de nieuwe opmars van het coronavirus de kop in te drukken. Eén van de maatregelen is dat de komende weken geen publiek welkom is bij wedstrijden in het prof- en amateurvoetbal.

Clubs reageren: "Waar gaan fans nu de wedstrijd kijken?"
Het betaald voetbal in Nederland kreeg maandagavond slecht nieuws van Mark Rutte. De komende drie weken worden alle wedstrijden zonder publiek gespeeld, zo maakte de premier bekend. Meerdere clubs hebben kort na de persconferentie gereageerd op het genomen kabinetsbesluit.

Betaald voetbal baalt, toont begrip en zet vraagtekens
Het betaalde voetbal baalt flink van het kabinetsbesluit om de komende drie weken publiek uit stadions te weren. Tegelijkertijd wordt er begrip getoond voor de maatregelen die worden genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus in Nederland te beteugelen.

  

Meer nieuws

  1. donderdag 22 oktober 2020

  2. woensdag 21 oktober 2020