'Southampton laat oog vallen op smaakmaker Veerman'

'Southampton laat oog vallen op smaakmaker Veerman'

28 september 2020 – SC Heerenveen moet vrezen voor het vertrek van Joey Veerman. De 21-jarige spelmaker staat in de belangstelling van Southampton, zo melden Voetbal International en het Algemeen Dagblad maandag. Afgelopen weekend tegen VVV-Venlo zat de Engelse club op de tribune voor Veerman.Volgens VI heeft ook een Spaanse club geïnformeerd naar Veerman, die sterk is begonnen aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. In de eerste twee speelrondes was de middenvelder twee keer trefzeker en verzorgde hij één assist. Mede door zijn inbreng delen de Friezen de koppositie met Ajax.

Voor Heerenveen zou het vertrek van Veerman een hard gelag zijn. De Friese club kan zich hard opstellen, daar de oud-speler van FC Volendam nog tot en met de zomer van 2024 vastligt in het Abe Lenstra Stadion. In het contract van Veerman is geen afkoopsom opgenomen, waardoor Heerenveen de hoofdprijs kan vragen.

Mocht de transfer rondkomen, dan wordt Veerman de tweede speler die Heerenveen deze zomer voor veel geld verkocht. Eerder deze transferperiode maakte Chidera Ejuke voor twaalf miljoen euro de overstap naar CSKA Moskou.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 21 oktober 2020

  2. dinsdag 20 oktober 2020