Feyenoord: "Als dit juist is, is dit een enorme klap voor alle clubs"

28 september 2020, 16:47

Bij Feyenoord valt het nieuws dat de komende tijd bij wedstrijden in het betaalde voetbal publiek wordt geweerd rauw op het dak. Minister-president Mark Rutte maakt de nieuwe maatregel vermoedelijk maandagavond bekend. "Als dit juist is, is dit een enorme klap voor alle clubs", reageert een Feyenoord-woordvoerder tegenover RTV Rijnmond.

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt de maatregel genomen. "Wij zijn zeer benieuwd naar de toelichting, want is geen publiek bij voetbalwedstrijden dan een belangrijk deel van de oplossing", aldus de woordvoerder. "Het Nederlandse betaald voetbal is één van bedrijfstakken die er echt alles, maar dan ook werkelijk alles aan heeft gedaan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en dat terwijl er nog steeds geen bewijs is dat het virus zich in de open lucht in stadions verspreidt. Het is zuur voor alle clubs, dus ook voor Feyenoord, zeker na afgelopen weekend waarin we samen met de supporters er alles aan hebben gedaan om veilig van voetbal te kunnen genieten."

Lees ookAanstaande maatregelen zaaien weerstand en onbegrip

Volgens het Algemeen Dagblad heeft de KNVB een video-call ingelast om alle clubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie op de hoogte te stellen van de maatregelen die het kabinet gaat aankondigen. De nieuwe maatregelen zullen dinsdag om 18.00 ingaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen