Fraser niet blij met zaakwaarnemers van Rayhi en Harroui

Fraser niet blij met zaakwaarnemers van Rayhi en Harroui

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 september 2020 – Henk Fraser baalt van de zaakwaarnemers van Mohamed Rayhi en Abdou Harroui. Het duo staat in de belangstelling van respectievelijk het Arabische Al-Batin en FC Groningen. Hoewel de onderhandelingen momenteel vastzitten en een vertrek ondanks hun eigen wens voorlopig niet aan de orde is, merkt de coach dat de zaakwaarnemers zich niet prettig profileren.

"Die jongens verwijt ik niets", zegt Fraser tegenover het Algemeen Dagblad over de situatie van de voetballers, die zelf hebben aangegeven open te staan voor een vertrek in deze transferwindow. "Wel jammer vind ik de wijze waarop ze beïnvloed worden door mensen om hen heen. Die onrust helpt ons niet."

Lees ookEerlijke Rayhi wil naar Saudi-Arabië: "Het gaat puur om het geld"

Volgens het AD zouden de belangenbehartigers hun spelers een vertrek door de voordeur gunnen, terwijl Sparta Rotterdam de geboden bedragen vooralsnog onvoldoende vinden om de spelers te laten gaan. Rayhi heeft aangegeven dat hij verwacht dat er een nieuw bod komt vanuit het Midden-Oosten. FC Groningen zou inmiddels zijn doorgeschakeld, maar een transfer is daarmee niet helemaal uitgesloten

Reacties

gerelateerd