Spoorboekje: Dest waarschijnlijk gepresenteerd, Spurs - Chelsea

Spoorboekje: Dest waarschijnlijk gepresenteerd, Spurs - Chelsea

29 september 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 28 september.Nieuws

Dest
De verwachting is dat Sergiño Dest vandaag wordt gepresenteerd bij FC Barcelona. De Ajax-back leek lang op weg naar Bayern München, maar gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag in Camp Nou.

Wedstrijden

FC Eindhoven – Roda JC (18.45 uur)
FC Eindhoven kent met zeven punten uit vier duels een vrij goede start van de competitie. Goed nieuws is bovendien dat toptalent Kaj de Rooij nog altijd onderdeel uitmaakt van de selectie en zodoende nog altijd inzetbaar is. Roda JC kende vorig seizoen een dramatisch jaar, maar is erg goed uit de startblokken geschoten. Met de nieuwe trainer Jurgen Streppel voor de groep lukten het de Limburgers om negen punten te vergaren uit de eerste vier duels. Wordt er ook vanavond gewonnen? 

Tottenham Hotspur - Chelsea (20.45 uur)
Er staan vanavond twee aangeslagen ploegen tegenover elkaar in de League Cup. In de competiite loopt het bij beide topclubs namelijk nog niet perfect. Tottenham gaf afgelopen zondag de zege uit handen door een curieuze penalty tegen Newcastle United, terwijl Chelsea met hangen en wurgen gelijkspeelde bij West Bromwich Albion. Mogelijk biedt het League Cup-toernooi dus de broodnodige en goede afleiding voor de aangeslagen formaties. Overigens staat Tottenham zevende in de Premier League en bezet Chelsea de achtste plaats.

Real Sociedad – Valencia (19.00 uur)
Terwijl sommige clubs nog maar één keer in actie zijn gekomen, spelen Real Sociedad en Valencia vanavond alweer hun vierde wedstrijd. De Baskische club is nog ongeslagen en wist anderhalve week geleden Real Madrid een punt af te troggelen. Bij Valencia, dat in de eerste drie wedstrijden punten veroverde, kan Jasper Cillessen zijn rentree maken. Hij is hersteld van een blessure.

Voetbal op tv

18.45 uur: FC Eindhoven – Roda JC, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie
19.00 uur: Real Sociedad – Valencia, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Primera Division
20.45 uur: Tottenham Hotspur – Chelsea, Ziggo Sport, live verslag van het duel om de League Cup
21.00 uur: Dinamo Kiev – AA Gent, Ziggo Sport Extra, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

  

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 oktober 2020

  2. maandag 19 oktober 2020