Kerk houdt Utrecht bezig: "Ik vind dat hij de stap moet maken"

Kerk houdt Utrecht bezig: "Ik vind dat hij de stap moet maken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 september 2020 – Heeft Gyrano Kerk zondag zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht gespeeld? Het heeft er alle schijn van. De aanvaller scoorde tegen RKC Waalwijk (3-1 winst) en lijkt op weg naar het buitenland. Hij staat in de belangstelling van onder meer Leeds United en Cagliari. Trainer John van den Brom denkt dat zijn pupil er klaar voor is.

De Amsterdammer speelde vijf jaar bij Utrecht en speelde 150 wedstrijden voor de club, waarin hij ruim 40 keer scoorde. Hij weet dat het onrustig is rondom zijn persoon. "Iedereen heeft het gelezen, ik ook. Ik houd alle opties open", aldus de hoofdrolspeler zelf bij RTV Utrecht. "Er kan van alles gebeuren. Ik spreek wel een woordje Engels, maar Italiaans kan ik niet", zei hij met een lach. "Ik weet nog niet wat het gaat worden. Dat zien we wel, voor nu ben ik in ieder geval nog hier."

Trainer Van den Brom is lovend over zijn pupil. "Hij is op een leeftijd dat hij er klaar voor is. Het is natuurlijk wel wat. Ik vind dat hij een keer die stap moet gaan maken, al hoop ik natuurlijk niet dat hij gaat. Hij is een interessante speler voor veel ploegen. Ik zie voor hem wel een hele mooie toekomst."

Reacties

gerelateerd