Gattuso: "Lozano nu wel fysiek en mentaal in orde"

27 september 2020, 21:30

Hirving Lozano was zondagavond op dreef voor Napoli. 'Chucky' scoorde tweemaal in de grote zege op Genoa (6-0) en Napoli-trainer Gennaro Gattuso was tevreden over het spel van de Mexicaan, die het vorig jaar nog lastig had in Napels.

Lozano kwam vorig jaar met grote verwachtingen van PSV naar Napoli, maar kon dat in zijn debuutseizoen niet waarmaken. In 26 duels kwam hij tot slechts 4 goals. Tegen Genoa liet hij zich dus van een goede kant zien, nadat Lozano vorige week tegen Parma (0-2 zege) ook al een basisplaats had. "Lozano is fitter dan vorig seizoen", stelt Gattuso in gesprek met Sky Italia. "Zowel fysiek als mentaal bewees hij niet dat hij in aanmerking kwam voor speelminuten, maar nu wel."

Napoli won de eerste twee competitieduels en speelt volgende week zondag (20.45 uur) uit tegen Juventus. Een ontmoeting tussen Gattuso en Andrea Pirlo dus, de twee middenvelders van weleer bij AC Milan. "Dat zal vreemd zijn, omdat we lang samen hebben gespeeld. Maar ik hoop natuurlijk wel dat we winnen daar. Ik denk dat Andrea een toptrainer kan worden, dat zal hij nu moeten bewijzen."

Lees ook: Lozano trefzeker in grote zege Napoli; Milan wint zonder Zlatan

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen