Schmidt telt zegeningen: "We hebben een punt gered"

27 september 2020, 20:12

Er zat voor PSV zondag bij Heracles Almelo niet veel meer in dan een remise, weet Roger Schmidt. De oefenmeester kan dan ook leven met het 1-1 gelijkspel en is van mening dat zijn ploeg zich moet verbeteren om ook dit soort duels winnend af te sluiten.

Heracles begon niet goed aan de wedstrijd, zag de Duitse coach. "We hadden grote problemen met de speelstijl van Heracles. Zij speelden met een hoge intensiteit en gaven veel druk. Wij maakten daarentegen veel fouten, waardoor we nooit echt lekker in de wedstrijd zaten", aldus de trainer tegen FOX Sports.

PSV was het aan de stand verplicht om te winnen, maar mocht niet klagen met het gelijkspel. Dat weet Schmidt ook. "We hebben een punt gered en daar moeten we tevreden mee zijn. We wonnen geen duels in de aanval en als je dat niet doet kan je geen kansen creëren. Maar je moet ook respect hebben voor de tegenstander. Heracles deed het erg goed", sprak de trainer, die tevens aangaf dat Mohamed Ihattaren 'er niet lekker in zat'. De middenvelder werd halverwege gewisseld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen