Scherpe Suárez beleeft droomdebuut voor Atlético

27 september 2020, 18:01

Luis Suárez heeft zondag een uitstekend debuut beleefd in het shirt van Atlético Madrid. De deze week van FC Barcelona overgekomen spits kwam tegen Granada twintig minuten voor tijd in het veld en maakte direct indruk met twee goals en een assist. De Madrilenen wonnen simpel met 6-1.

Voor Atlético was het pas de eerste wedstrijd van het seizoen, terwijl Granada al twee keer in actie was gekomen en beide duels gewonnen had. Daarvan was zondag in Madrid echter weinig terug te zien. Al na negen minuten kopte Diego Costa hard raak en hij zette daarmee de toon voor de rest van de wedstrijd. Toch duurde het vervolgens even voordat Atlético weer doel trof.

Dat gebeurde twee minuten na de pauze. João Félix bediende Angel Correa met een uitstekende pass en hij schoot knap raak. João Félix speelde een prima wedstrijd en was de man die in de 65ste minuut voor de 3-0 zorgde. Hij trof doel na een uitstekende kapbeweging. Twintig minuten voor tijd kwam Suárez in het veld voor Costa en de nieuwe spits deed direct van zich spreken. Hij bediende Marcos Llorente in de 72ste minuut en die schoot prima raak. Suárez was bij de 4-0 dus aangever, maar nam de 5-0 zelf voor zijn rekening.

Vijf minuten voor tijd kopte de nieuwe aanvaller met het hoofd raak. Daar bleef het niet bij, want de gretige spits had daarna nogmaals het vizier op scherp staan. Twee goals en assist waren zodoende de uitstekende opbrengst van het debuut van Suárez bij zijn nieuwe club. Jorge Molina maakte de eretreffer namens Granada.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen