Alisson en Thiago twijfelgevallen voor kraker tegen Arsenal

27 september 2020, 16:28

Jürgen Klopp leeft met wat onzekerheden toe naar de wedstrijd van Liverpool tegen Arsenal van maandag. De trainer van de kampioen van de Premier League kan namelijk al niet beschikken over zijn aanvoerder Jordan Henderson en heeft nu ook twijfels over Alisson Becker en Thiago Alcantara.

Dat duo staat namelijk bekend als twijfelgeval. Beide spelers kampen met blessures en zijn daardoor mogelijk niet inzetbaar tegen Arsenal. Zowel Alisson als Thiago heeft de afgelopen dagen niet met de groep meegetraind en is daardoor een twijfelgeval. Helemaal uitgesloten is hun inzetbaarheid nog niet, maar achter de namen staat wel een groot vraagteken. Liverpool moet het sowieso stellen zonder Henderson, Joel Matip en Alex Oxlade-Chamberlain. Joe Gomez is op de weg terug en kan waarschijnlijk wel weer spelen. Daardoor kan Fabinho doorschuiven naar het middenveld.

Liverpool en Arsenal treffen elkaar maandag om 21.00 uur op Anfield Road. Het wordt een interessant duel, want na twee duels staan beide ploegen op zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen