Bijlow over Oranje: "Had wel verwacht in de voorselectie te zitten"

27 september 2020, 16:03

Justin Bijlow laat bij Feyenoord goede vorm zien. Dat deed hij afgelopen voetbaljaar voor de coronastop al en die lijn trekt hij dit seizoen door onder de lat in De Kuip. De 22-jarige Rotterdammer had graag in de voorselectie van het Nederlands elftal gezeten, maar viel daar tot zijn teleurstelling buiten.

Nog voordat Frank de Boer werd aangesteld, maakte de KNVB via Dwight Lodeweges een voorselectie kenbaar. Daarin zaten Marco Bizot, Tim Krul, Jasper Cillessen en Jeroen Zoet als keepers. Bijlow kreeg de laatste tijd vaak lof, maar moet dus nog wachten op zijn kans. "Alle geluiden zijn mooi, maar ik heb er vrij weinig aan als ik er niet bij zit. Ik had wel verwacht dat ik in de voorselectie zou zitten, waarmee ik niet zeg dat ik in de selectie hoor te zitten. De trainer maakt een andere keuze. Dan moet ik zorgen dat ik er de volgende maand wel bij zit. Ik moet laten zien dat ik beter ben dan de andere keepers", zei hij tegen FOX Sports.

Bijlow won met Feyenoord zondag met 4-2 van ADO Den Haag. De keeper stopte een penalty van Lucas Arweiler, maar kwam te vroeg van de lijn waardoor ADO nog een kans kreeg die wel benut werd. "Dit is natuurlijk gewoon te vroeg, maar wat hij doet dat mag dan ook niet. Ik was behoorlijk geïrriteerd ook daarna. Ik ga te vroeg van mijn lijn af, dat zie je, maar ik vind dat hij dan ook geen stap mag maken", aldus de doelman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen