Ihattaren en Viergever in basis, geen Van der Water bij Heracles

27 september 2020, 15:54

Roger Schmidt heeft zondagmiddag bij PSV weer eens een basisplaats ingeruimd voor Mohamed Ihattaren. Het veelbesproken talent kreeg de laatste weken veel kritiek van de Duitse coach, maar mag het tegen PSV laten zien. Ook Nick Viergever en Michal Sadilek staan in de basis bij de Eindhovenaren tegen Heracles Almelo, terwijl Donyell Malen op de bank begint.

Dat laatste is vermoedelijk om hem niet te overbelasten, omdat hij in de Europa League tegen NS Mura al vroeg in het duel moest invallen. Bruma start om die reden weer in de basis bij de Eindhovenaren, waar Mauro Júnior opnieuw op het middenveld staat. Jorrit Hendrix zit – anders dan midweeks in de voorronde van de Europa League – wel weer bij de selectie.

Geen Van der Water

Verder was er bij Heracles Almelo ook een aanpassing gedaan door trainer Frank Wormuth. De Duitser kiest voor een 4-4-2-opstelling met Sinan Bakis en Adrian Szöke als spitsen, waardoor Silvester van der Water niet begint. De aanvaller weigerde vorige week om te spelen tegen Willem II en werd weliswaar in genade aangenomen, maar vooralsnog wel met een plek op de bank.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen