Nukkige Advocaat: "Duidelijk nog niet vorm van vorig jaar"

Nukkige Advocaat: "Duidelijk nog niet vorm van vorig jaar"

27 september 2020 – Dick Advocaat was allesbehalve tevreden met de 4-2 zege van Feyenoord zondagmiddag. De oefenmeester was nukkig op zijn verjaardag na het duel. "We zijn duidelijk nog niet in de vorm van afgelopen seizoen", bromde de ervaren coach, die in alles liet blijken niet happy te zijn met het vertoonde spel van zijn elftal. Tegenover FOX Sports ging hij in op de uiterst moeizame overwinning, waarover hij niet tevreden was. "We zijn nog niet goed genoeg. Niet in het balbezit, niet in het naar voren spelen", doelde Advocaat op het feit dat er vorige week kritiek was dat het spel te afwachtend zou zijn geweest. "Ik ken de kwaliteiten van mijn spelersgroep heel goed. Op deze aanvallende manier halen we ook de ruimte voor onszelf weg."

Dat Nicolai Jørgensen uitviel met een spierblessure in de warming-up hielp niet bepaald mee. Zijn vervanger Robert Bozeník deed maar weinig goed, vond ook Advocaat. "Maar iedereen moet beter. Je wint met 4-2 en daar is alles mee gezegd. Tegen ADO Den Haag – met alle respect – moet het makkelijker gaan dan we hebben laten zien. Alleen de supporters hebben zich vandaag geweldig gedragen."

Berghuis: speelt niks rondom Inter Miami
Aanvoerder Steven Berghuis, die met twee assists en een doelpunt weer een belangrijke bijdrage had bij de Rotterdammers, werd gevraagd naar de status van de vermeende interesse van Inter Miami. "Er speelt niks concreets momenteel. Geen enkele club heeft zich gemeld. Tot die tijd hoef ik er niet op te reageren, toch?", vond de buitenspeler.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 31 oktober 2020

  2. vrijdag 30 oktober 2020

  3. donderdag 29 oktober 2020