Vitesse
0 – 0
AZ

Promes geniet van Antony en Kudus: "Positief verbaasd"

Promes geniet van Antony en Kudus: "Positief verbaasd"

27 september 2020 – Quincy Promes is 'positief verbaasd' over de rol die Ajax-aanwinsten Antony en Mohammed Kudus nu op zich hebben genomen. De buitenspeler van de Amsterdammers genoot ook zaterdagavond weer van het duo in eigen huis tegen Vitesse. "Ze zijn goed opgevangen en gelukkig vertalen ze het op het veld", vond Promes.

"Ik ben positief verbaasd dat ze nu al het verschil maken", aldus Promes tegen Voetbal International over het duo van de Amsterdammers. Veel tijd om aan te passen hadden ze niet nodig. "Ik denk dat die jongens daar weinig last van hebben. Ze zijn goed opgevangen en gelukkig vertalen ze het op het veld."

Dat Ajax net als tegen Sparta Rotterdam met een man minder op het veld kwam te staan na een rode kaart, vond Promes zuur. "De rode kaart veranderde de wedstrijd. Met tien man moet je extra lopen. Het team verdient complimenten. We zijn heel diep gegaan om het om te draaien, het was een zware pot", aldus Promes, die heel veel meters maakte. "We hebben laten zien dat we volwassen zijn door na deze tegenslagen nog te winnen."

gerelateerd