Spoorboekje: Liverpool - Arsenal en Jong Ajax in actie in KKD

28 september 2020, 09:41

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 28 september. 

Nieuws

Dest richting Camp Nou

Na de gewonnen wedstrijd tegen Vitesse zou Ajacied Sergino Dest het vliegtuig hebben gepakt naar Barcelona om zijn transfer naar de plaatselijke FC af te ronden. Naar verluidt zet de Amerikaanse speler van Ajax vandaag zijn krabbel onder een contract. Komt de deal inderdaad vandaag rond? 

Specials

ErediVisie

Ook in de derde speelronde van de Eredivisie gebeurde er voldoende. Wat te denken van de remise van PSV, de vijf minuten onderbreking bij FC Twente - FC Groningen of de zege van Ajax op Vitesse. In onze rubriek ErediVisie passeren de belangrijkste zaken de revue.

Wedstrijden

Liverpool – Arsenal (21.00 uur)

Na Chelsea wacht voor Jürgen Klopp en consorten een volgende serieuze test in de Premier League. Net als The Reds is Arsenal dit seizoen namelijk nog zonder puntverlies, wat het treffen extra interessant maakt. Een heerlijk toetje om het voetbalweekend mee af te sluiten: wie meldt zich naast de verrassende koploper Everton aan kop van Engeland?

Bologna – Parma (20.45 uur)

De Nederlandse enclave van Bologna (Mitchel Dijks, Stefano Denswil en Jerdy Schouten) begon met een 2-0 nederlaag tegen AC Milan niet goed aan het Serie A-seizoen, maar dat was natuurlijk geen schande. Tegen Parma – dat met 0-2 verloor van Napoli – wacht een tegenstander van heel ander kaliber. Gaat de ploeg ditmaal wel de eerste punten pakken?

Jong Ajax – Excelsior (18.45 uur)

Een monsterzege op Jong PSV, een krankzinnig verlies tegen Almere City FC en pijnlijke nederlaag tegen Telstar. Het seizoen van Excelsior kent vooralsnog hoogte- en dieptepunten voor de Rotterdammers, die desondanks met een goed gevoel kunnen afreizen naar Amsterdam. Alle uitwedstrijden werden tot dusver winnend afgesloten, dus dat het duel in Amsterdam gespeeld wordt, zal trainer Marinus Dijkhuizen positief stemmen. 

Voetbal op tv

18.45 uur: Jong Ajax – Excelsior, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

18.45 uur: Fulham – Aston Villa, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Telstar – FC Den Bosch, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

21.00 uur: Liverpool – Arsenal, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen