Bazoer baalt van Tadic en Blind na 'juichen voor gezicht'

Bazoer baalt van Tadic en Blind na 'juichen voor gezicht'

27 september 2020 – Riechedly Bazoer baalde zaterdagavond flink van de nederlaag op bezoek bij Ajax (2-1). Niet alleen het verlies, maar ook de manier waarop Ajacieden Dusan Tadic en Daley Blind de overwinning vierden, stoorden de Vitesse-voetballer. "Zij gingen voor mij staan en heel hard juichen."Dat vertelde hij tegenover De Telegraaf over het gedrag van de twee Ajax-spelers. "Dat moeten ze lekker zelf weten. Het zegt genoeg dat ze zo reageerden. Laat ik daar maar niets meer over zeggen", aldus Bazoer over het gedrag van de Ajax-spelers. "Ik baal dat we hebben verloren. We hadden veel meer verdiend."

Bazoer had sowieso geen fijne avond, want nadat hij zijn treffer vierde, kreeg hij veel over zich heen van het Ajax-publiek. "Ik heb hier heel mooie jaren meegemaakt. Maar dat wil toch niet zeggen dat ik niet mag juichen na een goal tegen mijn oude club? Het deed me niets dat ik daarna werd uitgefloten. Ik had er alleen nog een in moeten schieten."

Letsch trots ondanks verlies
Dat deed Bazoer echter niet, waardoor Vitesse ondanks een man-meer-situatie niet tot punten kwam. "Als je ziet hoe wij ons lieten zien in dit stadion, daar kan iedereen trots op zijn. We controleerden de eerste helft en hadden moeten scoren. Maar dit resultaat is natuurlijk wel teleurstellend, het was ook niet nodig", oordeelde trainer Thomas Letsch tegenover Omroep Gelderland over de nederlaag. "Als je ziet dat de hele staf thuis aan het werk was en Edward Sturing op het veld aan het werk was, dan maakt het me wel trots om te zien dat het resultaat van dat werk terug te zien is op het veld."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 1 november 2020

  2. zaterdag 31 oktober 2020