Koopmeiners niet bezig met Leeds United: "Speler van AZ"

Koopmeiners niet bezig met Leeds United: "Speler van AZ"

27 september 2020 – De geruchten dat Teun Koopmeiners in de belangstelling zou staan van Leeds United, zijn nog niet bevestigd bij AZ. Zowel trainer Arne Slot als de hoofdrolspeler zelf waren niet bezig met de transferverhalen. Of Marcelo Bielsa contact zou hebben gezocht, werd bevestigd noch ontkend. Tegenover NH Nieuws reageerde Slot duidelijk. "Ik moet je eerlijk zeggen dat het laatste waar ik mij nu druk over maak die geruchten zijn", bekende de oefenmeester van de Alkmaarders. "We hebben een 3-1 voorsprong weggegeven en daar balen we met z'n allen ontzettend van." De coach sprak voor het treffen met Fortuna Sittard nog met Max Huiberts, maar die deelde hem niks concreets mede over een mogelijke transfer.

Lees ook: Slot baalt van 'duur puntverlies' tegen 'opportunistisch' Fortuna

De aanvoerder van AZ reageerde zelf tegenover FOX Sports ook op de geruchten. "Als ik heel eerlijk ben, ben ik na zo'n wedstrijd niet bezig met een transfer", was Koopmeiners eerlijk. "Ik ben speler van AZ, daar ben ik trots op en doe ik mijn uiterste best voor." De captain baalde zichtbaar van het nieuwe puntverlies dat AZ leed op bezoek bij Fortuna Sittard.

The Telegraph meldde dat Koopmeiners een serieuze optie is voor de gepromoveerde club, om het middenveld te versterken. Samen met Rodrigo de Paul (Udinese) en Ruslan Malinovskyi (Atalanta) werd het talent gelinkt aan Leeds United door het doorgaans goed ingevoerde Engelse medium. Wordt de belangstelling concreet?

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 1 december 2020

  2. maandag 30 november 2020