Heerenveen krijgt na nieuwe zege goed nieuws over Veerman

Heerenveen krijgt na nieuwe zege goed nieuws over Veerman

26 september 2020 – De spelers van VVV-Venlo hadden het zaterdag gemunt op Joey Veerman van sc Heerenveen. De middenvelder en smaakmaker van de Friezen had een grote rol in de 1-0 overwinning, maar viel door een blessure uit. De kwetsuur valt mee, verzekerde Johnny Jansen.



De coach had na afloop goed nieuws over de kwetsuur van de middenvelder. "Zijn blessure lijkt mee te vallen. Het lijkt op een kneuzing, ik verwacht hem er tegen FC Utrecht gewoon bij", zei hij volgens Voetbal International. De trainer is blij met de goede start. "Drie gespeeld negen is geweldig. Maar hoe moeilijk wij het onszelf gemaakt hebben. Daar heb ik langs de lijn enorm van staan balen. Houd de bal in de ploeg, laat VVV lopen. We deden precies wat we niet moesten doen. Dat is jeugdigheid, daar leren we weer van."

Veerman kan aanstaande vrijdag dus gewoon weer spelen. De middenvelder wordt bewierookt, merkt Jansen. Hij is echter ook kritisch. "Joey heeft weer geweldige dingen gedaan. Hij moet soms wel leren dingen op een hoger tempo te doen, de aandacht is nu op hem gevestigd. Er staat een man op hem, de weerstand gaat omhoog. Ik ben superwijs met hem, maar het is nog niet allemaal goud."

Lees ook: Heerenveen koploper na moeizame zege op rood VVV

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020